MyFlora

Adresă: Strada Tăbăcarilor, nr.5, Făgăraș
Orar florărie: Luni-vineri - 07:30-21:00, Duminica - 09:00-14:00
Telefon: 0268 212 000,
Mobil: 0040 745 627 215
Lista orase livrare gratuita

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


INFORMATII GENERALE

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se realizeaza cu stricta respectare a drepturilor si libertatilor dumneavoastra, motiv pentru care va aducem la cunostinta politica noastra de confidentialitate si de protectie a datelor cu caracter personal.

Pentru scopul prezentului document, prin „MyFlora” ne referim la S.C. LUXDORAPET S.R.L., cu sediul in Făgăraș, str. Plopului, bl. 14, ap.12, jud. Brașov, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J08/169/2004, CUI RO16098550 .

Este important sa retineti ca prin accesarea si utilizarea www.MyFlora.ro (denumit pe scurt „Site-ul”), ne puteti furniza o varietate de informatii cu privire la dvs.

MyFlora este Operator inregistrat de date cu caracter personal, avand urmatorul numar de inregistrare atribuit de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: 32414.

De asemenea, ne oferiti informatii cu caracter personal si atunci cand vizitati Florariile noastre sau plasati comenzi(in Florarii sau pe Site).

Pe scurt, MyFlora poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati furnizat in mod direct (prin completarea formularelor de inregistrare, prin corespondenta electronica, prin comanda, prin contractetc) sau informatii cu privire la dvs. in calitate de destinatar al comenzilor altor clienti MyFlora.

Aceste informatii pot include: nume, prenume, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, informatii referitoare la plasarea comenzilor, procesarea platilor si livrarea produselor si serviciile solicitate, informatii tehnice colectate prin intermediul asa numitelor Cookies.

In toate cazurile, procesarea se va limita la ceea ce este strict necesar in raport cu scopurile legitime pentru care aceste date au fost furnizate sau colectate de MyFlora.

Legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal impune o serie de motive diferite pentru care o companie poate colecta si procesa datele dvs. personale, incluzand:

(i) Consimțământ

In situatii specifice, putem colecta si procesa datele doar cu acordul dvs.

 (ii) Obligatii contractuale sau precontractuale

In anumite circumstante, avem nevoie de datele dvs.personale pentru a ne conforma obligatiilor contractuale intervenite intre noi.

 (iii) Obligatii legale

Daca legea ne obliga, este posibil sa procesam datele dvs.

(iv) Interes legitim

In situatii specifice, solicitam si prelucram date in temeiul interesului nostru legitim, intr-un mod care ar putea fi in mod rezonabil apreciat drept necesar pentru desfasurarea sau optimizarea activitatii noastre si/sau imbunatatirea produselor / serviciilor MyFlora.

In toate cazurile, prelucrarea nu va aveaun impact semnificativ asupra drepturilor, libertatilor sau intereselor dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii cu privire la categoriile de date inregistrate, scopul prelucrarii, temeiul legal si durata prelucrarii, va rugam sa consultati sectiunile de mai jos.

  1. CAND PUTEM COLECTA DATELE DUMNEAVOASTRA?

Putem prelucra datele dvs. atunci:

-         Cand vizitati Site-ul sau aplicatiile MyFlora (deja disponibile sau in curs de implementare);

-         Cand achizitionati un produs sau un serviciu Online sau in Florarii;

-         Cand va deschideti un Cont pe www.MyFlora.ro;

-         Cand descarcati sau instalati una dintre aplicatiile noastre;

-         Cand va inscrieti in cadrul unui program de fidelizare;

-         Cand ne contactati prin orice mijloace pentru cereri/ sugestii/ reclamatii/exercitarea drepturilor dvs./infomatii suplimentare;

-         Cand va inscrieti la eventuale concursuri sau promotii MyFlora:

-         Cand, in situatii specifice, participati la un sondaj/statistica cu privire la produsele/serviciile noastre;

-         Cand revizuiti produsele si serviciile noastre sau lasati orice fel de comentarii in cadrul formului (Chat) disponibil pe Site sau pe Facebook;

-         Cand completati formularele noastre;

 

  1. CE CATEGORII DE DATE COLECTAM?

Informatii furnizate in cazul in care alegeti sa va deschideti un Cont MyFlora (Nume, Prenume, Adresa de email, Nr. de telefon).

Informatii necesare pentru procesarea si validarea comenzilor si livrarilor;

Detalii despre istoricul cumparatorilor dvs.efectuate in calitate de utilizator;

Detalii furnizate de dvs.pentru a va recomanda produse si servicii de interes pentru dvs. si pentru a va imbunatati experienta de cumparaturi. Desigur, este intotdeauna alegerea dvs. daca impartasiti astfel de informatii cu noi;

Detaliile interactiunilor dvs.cu noi prin intermediul punctelor noastre de contact, in florarii, pe Site sau prin utilizarea uneia dintre aplicatiile noastre ori pe Facebook;

Detalii despre vizitele pe site-urile sau aplicatiile noastre;

Informatii de natura tehnica culese prin utilizarea cookie-urilor.Aflati mai multe despre modul in care folosim cookie-uri si tehnologii similare in sectiunea Cookies.

Comentariile si recenziile dvs.cu prvire la produsele si serviciile MyFlora;

Numele dvs.de utilizator social media, daca interactionati cu noi prin aceste canale, pentru a ne ajuta sa raspundem la comentariile, intrebarile sau feedbackul dvs.

Imaginea dvs.ar putea fi inregistrata de camerele video necesare pentru securitate, atunci cand vizitati florariile noastre.

In cazul in care efectuati o comanda pe Site, vom prelucra urmatoarele informatii: Cu privire la Utilizator: datele de logare in cont, datele de identificare (Nume, prenume, numar de telefon), mesaj personal asociat comenzii sau alte precizari pe care le considerati dvs. necesare, Semnatura Client (spre exemplu, poate include o porecla), daca este cazul.

In ipoteza in care Comanda se realizeaza in calitate de Vizitator, iar nu in calitate de Utilizator, se vor prelucra urmatoarele informatii: Nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, mesaj personal asociat comenzii, Semnatura Client, daca este cazul.

In cazul in  efectuati o comanda in calitate de Client in Florariile MyFlora, vom prelucra urmatoarele informatii cu privire la dvs: Nume, Prenume, Adresa de email, Nr. de telefon.

In cazul in care sunteti delegatul unei persoane juridice, vom prelucra strict informatiile prevazute de lege pentru corecta completare si inregistrare a documentelor contabile.

In situatia in care Clientul MyFlora nu doreste sa se semneze sau doreste ca livrarea sa fie supriza sau sa ramana anonim, prelucrarea va fi limitata la ceea ce este strict necesar pentru procesarea comenzii si livrarea produselor catre destinatar. 

In orice caz, in calitate de Client aveti obligatia de a furniza date corecte, exacte, si sa actionati intotdeauna cu buna-credinta anterior sau cu ocazia plasarii unei comenzi pe Site sau in Florarii.

In fine, dupa cum probabil aveti deja in vedere, trebuie sa folosim datele destinatarului astfel incat sa putem livra comanda dvs. persoanei pe care doriti sa o surprindeti in mod placut.Astfel, cu privire la destinatarul buchetului/aranjamentului floral: vom prelucra informatiile completate de dvs. in cuprinsul formularului dedicat (i.e. adresa, nume, prenume, numar de telefon, mesaj asociat comenzii, daca este cazul si confirmarea de primire).

  1. CARE SUNT SCOPURILE PENTRU CARE UTILIZAM ACESTE DATE?

Pentru a raspunde solicitarii dvs.de deschidere a Contului, de a va putea autentifica si identifica in calitate de Utilizator, de a va pune la dispozitie functiile si modulele dedicate Utilizatorilor, de a imbunatati experiența dvs. in momentul navigarii pe Site, prin optimizarea si adaptarea continutului afisat si susceptibil a fi accesat. Prelucrarea se realizeaza in baza interesului nostru legitim de raspunde solicitarilor vizitatorilor si de a le oferi cea mai buna experienta posibila pe Site.

Pentru a prelua orice comenzi pe care le plasati prin intermediul Site-ului, a aplicatiilor sau a Florariilor sau in situatia in care solicitati rambursarea/anularea comenzilor, in vederea executarii obligatiilor noastre contractuale ori precontractuale, dupa caz.

De a veni in sprijinul dvs., de a onora comenzile transmise, de a adapta, optimiza si particulariza interactiunea dvs. cu www.MyFlora.ro, de a asigura ca livrarea se realizeaza conform solicitarii dvs., in baza obligatiilor noastre contractuale.

Pentru a va putea furniza produsele si serviciile MyFlora si a va oferi garantia indeplinirii in mod prompt a obligatiilor noastre contractuale izvorate ca urmare a validarii comenzii, precum personalizarea bunurilor/serviciilor la cererea dvs s.a.

Pentru a raspunde la intrebarile dvs., sau atunci cand formulati reclamatii, ne transmiteti recenzii, comentarii sau ne abordati in alt mod; Este in interesul nostru legitim de afaceri sa va raspundem.

Pentru a ne proteja afacerea, Site-ul, domeniul,produsele software integrate impotriva fraudei si altor activitati ilegale. Aceasta include si utilizarea datelor dvs. personale pentru a mentine, actualiza si proteja conturile de utilizator. Vom face toate astea ca parte a interesului nostru legitim.

Pentru a ne proteja clientii, sediile impotriva unor eventuale activitati nelegale.Facem acest lucru pe baza intereselor noastre legitime de afaceri.

Pentru a procesa plati si pentru a preveni tranzactiile frauduloase.Facem acest lucru pe baza intereselor noastre legitime de afaceri.

Pentru a va trimite comunicarile/informarile obligatorii, in baza obligatiilor noastre legale;

Pentru a afisa un continut adecvat si relevant pe Site sau in aplicațiile noastre; De exemplu, este posibil sa afisam o lista de articole pe care le-ati examinat recent sau sa va oferim recomandari in functie de istoricul achizitiilor si de orice alte date pe care ati ales sa ni le comunicati.

Sa organizam si administram promotiile sau concursurile la care va inscrieti, pe baza consimtamantului expres acordat la momentul inscrierii.

Pentru dezvoltarea, testarea si imbunatatirea sistemelor, serviciilor si produselor pe care vi le oferim. Vom face acest lucru pe baza intereselor noastre legitime de afaceri.

In anumite situatii specifice, pentru a va trimite solicitari de sondaj si/sau feedback. Aceste mesaje nu vor include niciun continut promotional si nu necesita consimtamantul prealabil atunci cand sunt trimise prin e-mail sau prin mesaje text. Avem un interes legitim sa facem acest lucru, deoarece astfel produsele si/sau serviciile noastre devin mai relevante pentru dvs.

  1. CAT DUREAZA PRELUCRAREA?

Ori de cate ori colectam sau procesam informatii personale referitoare la dvs., acestea vor fi pastrate intr-o forma care permit identificarea doar atat timp cat timp este strict necesar pentru indeplinirea scopurilor prelucrarii.

La sfarsitul perioadei de stocare, datele dvs. vor fi sterse sau anonimizate complet, astfel incat acestea sa poata fi utilizate doar pentru analiza statistica interna ori pentru dezvoltarea planurilor noastre de afaceri.

  1. CUM PROTEJAM SECURITATEA DATELOR?

6.1. Masuri de securitate

MyFloraa implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu prevederile Regulamentului Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului (pe scurt „Regulamentul” sau „GDPR”).

Acestea din urma sunt revizuite si actualizate in timp real pentru a proteja drepturile si libertatile dvs. fundamentale, printre care se numara  dreptul la viata privata si dreptul la protectia datelor cu caracter personal.

Monitorizam in mod regulat sistemul nostru pentru posibile vulnerabilitati si atacuri si efectuam testari recurente pentru a identifica modalitati suplimentare, inovative, pentru consolidarea securitatii noastre (a Site-ului, aplicatiilor, Florariilor samd).

Pentru asigurarea securitatii datelor (i.e. suport tehnic, hosting, IT, development) si a livrarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.,vom putea apela doar la parteneride incredere, care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a acelorasi masuri tehnice si organizatorice precum cele implementate de noi, astfel incat prelucrarea realizata sa respecte drepturile dvs.

In orice caz, in relatie cu partenerii, avem in vedere urmatoarele:

-         Oferim doar informatiile necesare pentru executarea contractelor incheiate acestia, pentru executarea serviciilor lor specifice.

-         Partenerii nostri pot folosi datele dvs. numai in scopurile exacte pe care le specificam prin contract si pe baza instructiunilor noastre documentate;

-         Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a va asigura că intimitatea dvs. este respectata si protejata in orice moment;

-         La finele/incetarea contractelor mai sus mentionate, datele dvs. vor fi fie sterse, fie complet anonimizate.

 

6.2. Detalii privind platile online

Plata serviciilor de pe acest Site este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de PayPal.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa fie accesate in mod neautorizat/nelegal si sa fie folosite abuziv de terte persoane, MyFlora si PayPal garanteaza securitatea sistemelor informatice implementate.

Cu aceasta ocazie, reamintim faptul ca informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele MyFlora, ale partenerilor sau pe serverele PayPal.

6.3. Confidentialitate

Va rugam sa retineti ca datele dvs. nu sunt cedate, transmise, vandute ori folosite in orice alt mod decat cel necesar pentru indeplinirea scopurilor prelucrarii mentionate mai sus. Din contra, datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise strict :

-         Autoritatilor competente, pe baza unor solicitari justificate si in baza unor obligatii legale in acest sens;

-         Partenerilor agreati de MyFlora, strict pentru asigurarea executarii serviciilor necesare pentru hostingul, functionalitatea platformei si/sau a produselor software ale acesteia, pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, executarea altor servicii suport asociate afacerii noastre.

-         Destinatarului buchetului/aranjamentului florale, in masura in care semnati livrarea (De la / Din partea); 

In fine, este important sa aveti in vedere si faptul ca dvs. raspundeti pentru pastrarea confidentialitatii parolei si/sau altor informatii necesare pentru autentificare in Contul MyFlora. Va rugam sa pastrati aceste informatii in conditii de siguranta pentru a preveni orice fel de incidente de securitate, cum ar fi accesul neautorizat la datele dvs. cu caracter personal.   

MyFlora nu va fi tinuta raspunzatoare in situatia in care detaliile precizate anterior devin disponibile unor terte parti ca urmare a optiunii / neglijentei dvs. ori detaliile de mai sus nu sunt pastrate in conditii de siguranta de catre dvs. In astfel de ipoteze, imputabilitatea producerii oricaror eventuale incidente de securitate ori riscuri referitoare la acestea va apartine in mod integral.

6.4. Minori

Daca nu ati implinit varsta de 18 ani, trebuie sa va adresati parintelui sau tutorelui dvs. inainte de a ne trimite orice fel de informatii, inainte de a ne cere sa corespondam electronic sau in alt mod.

6.5. Notificare

Independent de cele expuse anterior, va vom notifica cu celeritate, intr-un termen de cel mult 72 de ore, in orice situatie in care vom constata o incalcare a securitatii datelor dvs. de natura a cauza riscuri majore pentru drepturile si libertatile dvs.

 

  1. NEWSLETTER.

Abonarea la Newsletter-ul nostru este in toate cazurile optionala si se efectueaza strict in baza alegerii si consimtamantului dvs. liber exprimat.

Daca va abonati la Newsletter in calitate de Utilizator, vom procesa urmatoarele informatii Nume, Prenume, Denumire cont, Adresa de e-mail; Daca va abonati in calitate de Vizitator:vom procesa doar adresa dvs. de email.

Scopul prelucrarii se refera strict la comunicarea ofertelor valabile pentru abonati, reminder pentru ziua de nume a celor dragi  (onomastice, sarbatori importante), sfaturi despre plante si flori, direct de la specialisti sau alte informatii care ar putea prezenta interes pentru dvs.

Temeiul legal al prelucrarii este reprezentat de consimatamantul dvs. liberexprimat prin bifararea casutei de „Abonare”. Consimtamantul dvs.va fi re-verificat prin e-mail, printr-o solicitare de confirmare a optiunii dvs. de abonare.

Durata prelucrarii este limitata la perioada de timp strict necesara pentru transmiterea de Newsletter-uri catre dvs. Prelucrarea va inceta imediat ce veti alege sa va dezabonati.

Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul si sa va opuneti la comunicarea oricaror informatii de catre MyFlora in maniera reglementata prin prezenta subsectiune. In acest sens, va fi suficient sa ne informati cu privire la optiunea dvs. de  dezabonare trimitandu-ne un e-mail utilizand urmatoarea adresa de contact : dori@MyFlora.ro.

 

  1. COOKIES

8.1. General

Un Cookie este un fisier de date de mici dimensiuni pe care Site-ul il asociaza vizitatorilor. Cookie-urile nu au nimic de-a face cu spyware, malware, secvente de cod rau intentionate sau secvente de cod in general.

Fisierele Cookie nu pot rula in mod automat si nu pot accesa datele dvs.stocate pe hardisk-ul dispozitivului electronic utilizat pentru accesarea Site-ului.

Folosim Cookie-uri si facem acest lucru pentru a ne asigura ca Site-ul nostru functioneaza in cele mai bune conditii, iar continutul afisat prezinta interes si relevantapentru dvs., astfel incat sa va puteti bucura de o experienta de navigare si de cumparaturi excelenta pe www.MyFlora.ro.

Utilizarea Cookie-urilor va confera o serie de facilitati, printre care:

  • Cookie-urile va economisesc timp eliminand necesitatea de a introduce in mod repetat aceleasi informatii. Preferintele dvs.privind utilizarea Site-ului sunt salvate; De asemenea, ele ne permit sa identificam utilizatorii inregistrati cand reviziteaza MyFlora.ro; 
  • Cookie-urile va ajuta sa va protejati securitatea verificand detaliile de conectare;
  • Cookie-urile ne permit sa furnizam continut relevant pentru dvs. si alti utilizatori;

In masura in care sunteti de acord cu utilizarea Cookie-urilor prin citirea prezentei politici si bifarea casutei dedicate, MyFlora.ro poate stoca detalii privind paginile vizitate, durata, frecventa si istoricul vizitelor dvs. pe Site, locatia dvs., detalii tehnice privind dispozitivul si/sau browserul utilizat, legatura intre browserul Utilizatorului si Contul Utilizatorului, interese si preferinte, dupa caz etc;

Este important sa retineti ca aveti oricand posibilitatea de a modifica/actualiza setarile browserului dvs. astfel incat fisierele de tip Cookie sa fie dezactivate implicit.

In browserul dvs.puteti alege daca doriti sa acceptati cookie-urile sau nu (opt-out). In general, orice browser va va oferi posibilitatea sa acceptati, sa refuzati sau sa stergeti cookie-urile in orice moment.  Va rugam sa regasiti mai jos cateva instructiuni pentru eliminarea Cookie-urilor, in functie de browserul utilizat.

Browser

Link Instructiuni

Google Chrome

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ro

Internet Explorer

 

https://support.microsoft.com/ro-ro/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

 

Mozilla Firefox

 

https://support.mozilla.org/ro/kb/sterge-cookies-pentru-elimina-informatiile-stocate-computer

 

Safari

https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=ro_RO

 

In fine, in ipoteza in care eliminati/blocati/stergeti fisiere Cookie, este posibil ca anumite sectiuni ale Site-ului sa aiba o functionalitate redusa si/saupreferintele dvs. salvate pe Site sa fie sterse/indisponibile.

8.2. Categorii

Fisierele Cookie utilizate de MyFlora pot fi impartite in urmatoarele categorii:

8.2.1. Cookie-uri primare si terta parte

  • Cookie-uri primare (First Party Cookies) :sunt create/furnizate de MyFlora.ro (site-ul va fi afisat in bara de adrese);Aceste cookie-uri sunt, de regula,strict tehnice (necesare pentru a va a asigura functionarea optima a Platfomei);

 

  • Cookie-uri terta parte (Third Party Cookies) sunt create/furnizate de alte site-uri, putand avea rol analitic (statistic), de marketing ori publicitate etc.Site-urile mentionate mai sus detin o parte din continut, cum ar fi anunturi sau imagini, accesibile ca urmare accesarii unei pagini.

 

In cazul nostru, Cookie-urile terta parte sunt furnizate de facebook.com, ssl.zoomanalytics.co, capturly.com, doubleclick.net, google-analytics.com, olark. Acestea pot varia intr-o anumita masura. 

 

Prin intermediul Cookie-urilor terta parte, cum ar fi cele furnizate de Google (https://privacy.google.com/businesses/adsservices/), colectam informatii cum ar fi activitatea browserului atunci cand accesati Site-ul, calea de navigare spre Site-ul nostru, perioada in care Site-ul nostru este accesat si traficul acestuia, istoricul  de navigare pe site-ul nostru, cautarile de produse si servicii, paginile MyFlora.ro (cele mai) vizitate, produsele si serviciile achizitionate. Prin utilizarea informatiilor despre navigarea pe internet, Cookie-urie faciliteaza livrarea de reclame personalizate bazate pe interesele vizitatorilor.Fara aceste din urma Cookie-uri, continutul si reclamele pe care le veti intalni cu privire la MyFlora.ro vor fi mai putin relevante pentru dvs.

8.2.2. Cookie-uri tehnice, functionale, analitce, de advertisting

In functie de scopul si utilitatea Cookie-urilor, acestea se circumscriu urmatoarelor categorii:

  • Cookie-uri tehnice, necesare pentru utilizarea corecta a Platformei;De exemplu, cookie-urile strict necesare va permit sa accesati zonele securizate. Fara aceste cookie-uri, unele servicii nu pot fi furnizate.
  • Cookie-uri functionale; Aceste cookie-uri ne permit sa retinem preferintele si optiunile dvs. astfel incat sa putem personaliza serviciile noastre pentru a intampina nevoile si interesele dvs. De exemplu, aceste cookie-uri isi vor aminti limba pe care ati selectat-o pe Site.
  • Cookie-uri analitice, utilizate pentru monitorizarea vizitelorsi comportamentului vizitatorilor pe  Site, pentru o mai buna intelegere a nevoilor clientilor si potentialilor nostri clienti;
  • Cookie-uri in scop de publicitate, advertising, marketing;Aceste Cookie-uri colecteaza informatii despre interactiunile dvs. cu activitatile noastre de marketing (de exemplu, pe site sau prin e-mailuri) pentru a stabili care sunt interesele si preferintele dvs. si cat de eficiente si relevante sunt aceste campanii de publicitate sau de marketing.
  • Cookie-uri si tehnologii similare privind canale social media, plugings si widgets;

 

Pentru mai multe informatii privind fisierele Cookie utilizate si furnizorii acestora, va rugam sa consultati sectiunile8.3. si 8.5., disponibile mai jos.

8.3. Social media, Plugings & Widgets

Va rugam sa aveti in vedere ca pe Site folosim butoane si instrumente furnizate decanale social media (afisate pe Homepage, dreapta jos). Acestea va permit sa partajati continut si sa interactionati cu retelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Youtube, Goog Plus.

Aceste platforme de social media utilizeaza propriile Cookie-uri. Este important de retinut ca MyFlora.ro nu controleaza setarile acestor din urma cookie-uri, asa ca va sugeram sa verificati site-urile social media pentru mai multe informatii despre cookie-urile lor si despre cum puteti sa le gestionati.

Pentru Facebook           http://www.facebook.com/policy.php

 

8.4. Prelucrare

Prelucrareasistocareadatelordvs.cu caracter personal se varealiza in bazaconsimtamantuluidvs., exprimat in prealabilprinbifareacampuluicorespunzator de pe platforma MyFlora.ro.

In oricecaz,prelucrarea nu vaaveaniciodata un impact semnificativasupradrepturilor, libertatilorsauintereselordvs. si se valimitaintotdeauna la ceeaceeste strict necesar in raport cu scopurile legitime pentru care aceste date au fostfurnizatesaucolectate.

 

  1. TARI TERTE

Este posibil ca unele din Companiile cu care colaboram sa fie situate in afara UE (ne referim aici, de exemplu, la situatia in care dvs. veti alege sa transmiteti flori pe teritoriul unor state ce nu fac parte din Uniunea Europeana).

Legislatia statelor non membre nu ofera intotdeauna acelasi nivel de protectie precum cel implementat la nivelul UE.

Pentru si in aceste situatii, MyFlora implementeaza masuri suplimentare de protectie si incheie acorduri de protectia a datelor cu includerea clauzelor standard agreate la nivel european.

 

  1. SITE-URI / LINK-URI/ SOCIAL PLUGINS

MyFlora poate contine legaturi/linkuri catre site-uri web ale tertilor.Va rugam sa retineti ca nu avem nicio influenta cu privire la aceste Siteuri/Link-uri/samd si nu putem garanta ca acestea din urma trateaza datele dvs. cu aceeasi grija precum o facem noi. Va recomandam sa cititi politicile de confidentialitate ale site-urilor pe care le vizitati inainte de a le furniza datele dvs.

 

  1. MODIFICAREA POLITICII DE PROTECTIE A DATELOR

Pentru a va tine informati cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal, vom actualiza ocazional aceasta politica privind protectia datelor. Prin urmare, va recomandam sa vizitati aceasta sectiune din Site in mod regulat.

 

  1. CE DREPTURI AVETI?

Potrivit legislatiei specifice in materia protectiei datelor cu caracter personal, aveti posibilitatea de a va exercita urmatoarele drepturi :

Dreptul de accesla datele cu caracter personal prelucrate– aveti dreptul de a obtine confirmarea faptului ca datele dvs. cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de MyFlora si, in mod subsecvent, in cazul in care datele dvs. sunt prelucrate, aveti dreptul de a avea acces la tipul de date cu caracter personal si sa fiti informati cu privire la condițiile in care acestea sunt prelucrate, prin simpla adresare a unei cereri in acest sens.

Dreptul la rectificare – aveti dreptul de a ne solicita corectarea, completarea sau actualizarea datelor dvs.in situatia in care apreciati ca acestea sunt eronate, incomplete ori nu mai sunt actuale. 

Dreptul de a fi uitat – aveti dreptul de a solicita stergerea datelor dvs.cu caracter personal in masura in care se aplica unul din urmatoarele motive:

-         scopul pentru care s-a realizat prelucrarea nu mai exista;

-         temeiul juridic al prelucrarii este constituit de consimtamantul dvs., iar acesta a fost retras;

-         va opuneti prelucrarii realizate in baza interesului nostru legitim,iar drepturile dvs. primeaza in fata interesului nostru legitim sau

-         atunci cand prelucrarea are drept scop marketingul direct;

-         datele cu caracter personal au fost prelucrate nelegal;

-         datele au fost colectate in legatura cu servicii ale societatii informationale oferite copiilor (daca este cazul), cand se aplica cerinte specifice cu privire la consimtamant.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii- aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in una din urmatoarele situatii reglementate de legislatia specifica:

-         considerati ca datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioada care sa permita operatorului sa verifice acuratetea datelor cu caracter personal;

-         prelucrarea este nelegala, dar nu doriti sa va stergem datele cu caracter personal, ci sa restrangem utilizarea acestor date;

-         in cazul in care MyFlora nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, insa dumneavoastra aveti nevoie de date pentru a constata, exercita sau apara un drept in instanta;

-         va opuneti prelucrarii realizate in baza interesului nostru legitim, context in care prelucrarea va fi restrictionata pe durata verificarii prevalentei drepturilor dvs. asupra interesului nostru legitim.

Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza acest temei, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pana in momentul respectiv. In ipoteza retragerii consimtamantului, datele colectate vor putea fi pastrate in anumite situatii specifce si in limita a ceea ce este strict necesar  (i) in cazul in care exista o obligatie legala de stocare pentru un anumit interval de timp; (ii) in cazul in care exista o obligatie contractuala pendintein sarcina noastra; (iii) in scopul desfasurarii procedurilor juridice, judiciare sau extrajudiciare in legatura cu o comanda plasata on-line sau direct in florariile MyFlora.

Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a ne solicita sa va punem la dispozitie datele dvs. cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent, ce poate fi citit in mod automat. Este important sa retineti ca acest drept se refera doar la informatiile cu caracter personal furnizate in mod direct de dvs., fie in baza Consimtamantului, fie in vederea executarii termenilor si obligatiilor contractuale intervenite intre noi.

Dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii realizate in baza interesului nostru legitim, in cazul in care prelucrarea se realizeaza in scop de marketing direct sau in cazul in care prelucrarea ar fi necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau rezulta din exercitarea autoritatii publice.

Dreptul de a depune plangere– in masura in care apreciati ca prelucrarea datelor dvs.cu caracter personal nu este realizata in conformitate cu legislatia specifica in materie, cu incalcarea drepturilor si libertatilor dvs. aveti dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

 

  1. CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru a ne comunica orice fel notificare, cerere, solicitare, ori in vederea exercitarii drepturilor dvs.mentionate mai sus, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele date de contact:

Strada Tabacarilor, nr.5, Fagaras, 505200

Telefon: (+4)0268 212 000

Telefon: 0040 745 627 215

E-mail: contact@myflora.ro